­
Stichting Matahari Groningen

Mededelingen voor de soosmiddag op zondag 28 april 2019.

Dankbetuiging van Joyce voor de vele blijken van meeleven na het overlijden van haar dochter en de aanwezigheid van velen bij de uitvaart.
Ook dank voor de donatie voor de stichting Ambulancewens, in totaal bijna € 500,--

Muziek:
Vandaag zullen wij muzikaal worden ondersteund door de 7-koppige Blue Rangers uit Groningen.

Nieuwe gasten:
Mevr. Reinders- Soekias en zoon uit ten Boer, van harte welkom uit Ten Boer.

Zieken:

Theo Boiten: heeft een breuk in zijn linker sleutelbeen opgelopen en weet niet of hij op 19 mei aanwezig zal kunnen zijn.
Theo heeft wel aangegeven dat mocht u vragen hebben over de oorlogsgetroffenen wetten of over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) u hem de komende weken kunt blijven benaderen via zijn email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onder nummer  06-13521353
Mw. Tauran Adeboi Via haar dochter vernomen dat ze even in het ziekenhuis opgenomen is geweest en alweer thuis is. Ook vanmiddag is zij bij ons.
Overige mededelingen

Tony Simons:
Hij wil graag een aantal gasten op vrijwillige basis spreken m.b.t. zijn Project Verhalen van Groningen en een onderdeel daarvan het Verhalencafé.
Het is een project die de verhalen van mensen bij elkaar zoekt om de geschiedenis van Groningen in kaart te brengen.
Ze zijn al een poosje bezig, maar wat verwonderlijk is, is dat men het verhaal van de Indische Nederlanders en de contractpensions helemaal niet kent.

Catering:
Vandaag wordt de catering door Frankie bereidt.

­