­
Stichting Matahari Groningen

Mededelingen voor de soosmiddag op zondag 19 mei 2019.

Op zondag 16 juni 2019 hopen wij onze 15-jarig lustrum te mogen vieren. Het bestuur is bezig om met de Indonesische studenten (PPIG) uit Groningen aan tafel te zitten met de vraag of zij deze dag een optreden te willen verzorgen met een speciale vraag om een Angklung optreden.
Helaas lukt dit laatste niet in verband met het examen dat dan gaande is, wel zullen zij proberen ons te verrassen met een optreden.

Muziek:
Vandaag worden wij muzikaal ondersteund door Duo Ginger uit Ede die natuurlijk, zoals altijd, garant staan voor wederom een gezellige middag.

Zieken:

Theo Boiten:
ondanks zijn breuk in zijn linker sleutelbeen voelt hij zich goed genoeg om vandaag zijn spreekuur te houden.
Theo heeft wel aangegeven dat mocht u vragen hebben over de oorlogsgetroffenen wetten of over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) u hem de komende weken kunt blijven benaderen via zijn email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onder nummer 06-13521353.

Victor Meyer:
Het gaat niet goed met Victor, uit diverse bronnen vernomen dat hij momenteel in een hospice ligt.

Overige mededelingen:
Op dinsdag 4 juni 2019 wordt de jaarlijkse Indiƫ-herdenking gehouden, start om 14.30 uur, deze wordt gehouden bij het Selwerderhof in Groningen.

Catering:
Vandaag door Elvire bereidt met behulp van Kamida.

­